طرز تهیه خورشت کدو و بادمجان

به گزارش باد صبا، خورشت کدو و بادمجان یکی از پر خاصیت ترین خورشت هایی است که می توانید آن را تهیه کنید. این خورشت دارای انواع ویتامین های A، K، ویتامین های ب مانند B1، B2، B6، ب کمپلکس، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، قند، فیبر، پروتئین، کلسیم، منگنز، اسید فولیک و گوگرد است.

طرز تهیه خورشت کدو و بادمجان

این غذا علاوه بر اینکه انرژی زیادی در بدن فراوری می نماید و ویتامین های لازم بدن را تامین می نماید باعث تناسب اندام هم می گردد و برای مبتلایان به قند، فشار و چربی خون مفید است. خورشت کدو و بادمجان به علت داشتن مقادیر زیاد فیبر روده ها را تقویت می نماید و یبوست را از بین می برد.

مواد لازم برای تهیه خورشت کدو و بادمجان

  • کدو سبز نیم کیلوگرم
  • بادمجان نیم کیلوگرم
  • سیب زمینی دو عدد
  • پیاز یک عدد
  • گوجه فرنگی پنج عدد
  • حبه سیر پنج عدد
  • نعناع خشک دو قاشق مربا خوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • دارچین، هل و زنجبیل به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان

مرحله اول

در اولین مرحله ضروری است بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید سپس آن ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک قرار دهید. این کار باعث می گردد ماده زرد رنگی به نام سولانین از آن ها خارج گردد.

مرحله دوم

کدو، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و سیب زمینی را خرد کنید و به همراه بادمجان داخل قابلمه بریزید.آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. صبر کنید تا آب درون قابلمه بجوشد و مواد کاملا پخته شوند.

مرحله سوم

نعناع خشک، ادویه جات و روغن زیتون را به مواد درون قابلمه تان اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم، هم بزنید.می توانید طبق سلیقه خود به این خورشت مرغ یا گوشت هم اضافه کنید.این خورشت را می توانید به همراه برنج یا نان سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت کدو و بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت کدو و بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید