طرز تهیه تاس کباب مرغ ؛ یک خوراک خوشمزه و قدیمی

به گزارش باد صبا، تاس کباب چه با مرغ آماده گردد و چه با گوشت یکی از مجذوب کننده ترین غذاهای ایرانی است که کار کسانی که از یکنواختی غذاهای سفره شان خسته اند را راه می اندازد. چرا که این غذای ساده و دوست داشتنی طرز تهیه آسانی دارد و جدای از مواد اولیه مقرون به صرفه قیمت طعم متفاوت نیز دارد. این خوراک برای آن دسته از افرادی که از غذاهای برنجی فراری هستند بسیار مناسب است چرا که تاس کباب مرغ خوراکی است که با نان سرو می گردد و در آن خبری از برنج نیست. در ادامه همراه ما باشید تا در خصوص این غذای مجذوب کننده و ویژه بیشتر بدانید.

طرز تهیه تاس کباب مرغ ؛ یک خوراک خوشمزه و قدیمی

مواد لازم برای تهیه تاس کباب مرغ

  • سینه مرغ یک عدد
  • سیب زمینی یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • هویج یک عدد
  • بادمجان دو عدد
  • کدو دو عدد
  • پیازچه سه عدد
  • گوجه فرنگی پنج عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم
  • روغن کنجد دو قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه تاس کباب مرغ

مرحله اول

تاس کباب یک خوراک خوشمزه و قدیمی ایرانی است که شما می توانید آن را هم با گوشت و هم با مرغ تهیه کنید. برای تهیه خوراک تاس کباب با مرغ ابتدا بادمجان ها را پوست کنده، به شکل دایره ای برش دهید، به آن ها نمک اضافه کنید تا تلخی آن گرفته گردد. پس از آن کدوها و سیب زمینی ها را نیز به شکل دایره ای برش دهید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

یک عدد پیاز را به صورت ریز و مکعبی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید تا تفت داده شده و نرم گردد. حالا کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ بگیرد و پس از آن که کمی تفت داده شد کمی از پیاز را برای مراحل بعدی کنار بگذارید. در این مرحله سیب زمینی ها را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و چند دقیقه سیب زمینی را با پیاز تفت دهید.

مرحله سوم

حالا یک ماهیتابه مجزا بر دارید و کمی روغن کنجد به آن اضافه کنید و سینه مرغ را که به شکل مکبعی شکل برش داده اید را در روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن مرغ ها، آن را به مواد اضافه کنید و پس از تفت کوتاهی کدو و بادمجان و هویج خرد شده را نیز داخل تابه بریزید و خوب با باقی مواد مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله پاپریکا، نمک و فلفل و پیازچه خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و با گذاشتن در قابلمه اجازه دهید مواد با هم خوب سرخ شوند. همه گوجه هایی که کنار گذاشته بودید را رنده کنید.

مرحله پنجم

آب اضافی گوجه را دور بریزید و به همراه پیاز سرخ شده ای که از مرحله اول آشپز کنار گذاشته بوده اید گوجه را سرخ کنید. حالا کمی رب گوجه فرنگی خانگی به مواد اضافه کنید و در آخر آب لیموی تازه هم داخل سس خوراک بریزید.

مرحله ششم

حالا این سس خوش رنگ و بو را به مواد اصلی اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن تمام مواد با هم، یک لیوان آب جوش را به تاس کباب مرغ اضافه نموده و اجازه دهید خوراک شما تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. به همین راحتی تاس کباب خوشمزه مرغ شما آماده شد. نوش جان!

نکات کلیدی برای آماده کردن تاس کباب مرغ

  • برای خوش طعم کردن تاس کباب مرغ می توانید در مرحله سرخ کردن مرغ ها کمی فلفل دلمه هم به مواد اضافه کنید.
  • اگر گوجه های شما رنگ و طعم کافی دارند نیازی به اضافه کردن رب ندارید.
  • اگر شما دوست دارید از این غذا به عنوان خورشت بهره ببرید می توانید در 20 دقیقه پایانی مرحله پخت، کمی لیمو عمانی نیز به غذا اضافه کنید.
  • دوست داران غذای رژیمی و سالم می توانند از کرفس و کلم بروکلی هم استفاده نمایند و مقدار سیب زمینی غذا را به دلخواه کمتر نمایند.
  • اگر شما اهل رژیم هستید می توانید تمام مواد را آب پز کنید و تمام مراحل سرخ کردنی را نادیده بگیرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه تاس کباب مرغ ؛ یک خوراک خوشمزه و قدیمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاس کباب مرغ ؛ یک خوراک خوشمزه و قدیمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید