4 غذایی که نباید در مایکروویو دوباره گرم کنیم

به گزارش باد صبا، حدود 30 سال پیش مایکروویو برای آشپزخانه های ما ساخته شد. نسل های جوان حتی نمی توانند تصور نمایند که بدون ماکروویو چطور می گردد شکلات داغ یا پاپ کورن درست نمایند. ما از مایکروویو به اشتباه برای گرم کردن مجدد غذاها استفاده می کنیم. مایکروویو غذا را به طور مساوی نمی پزد، به این معنی است که هر باکتری حاضر در غذاهای دوباره گرم شده زنده خواهد ماند. سپس به طور مستقیم به فراوری سموم سرطان زا یاری می نماید. برای به حداقل رساندن خطرات مایکروویو، از آن برای طبخ یا گرم کردن این 4 غذا استفاده نکنید:

4 غذایی که نباید در مایکروویو دوباره گرم کنیم

1. تخم مرغ آب پز

هنگامی که یک تخم مرغ جوشانده در مایکروویو گرم یا پخته می گردد، رطوبت داخل تخم مرغ یک بخار شدید ایجاد می نماید، مانند اجاق فشار مینیاتوری، تا جایی که تخم مرغ می تواند منفجر گردد! حتی ترسناک تر، تخم مرغ می تواند در داخل مایکروویو منفجر نگردد؛ اما پس از آن یعنی وقتی که درحال پوست کندن تخم مرغ هستید ممکن است در دست شما فوران کند، روی بشقاب یا حتی در دهان شما هم ممکن است این اتفاق بیفتد. برای جلوگیری از تبدیل تخم مرغ به یک بمب بخار، می توانید با برش های متعدد آن را به قسمت های کوچک تقسیم کنید و سپس در ماکروویو قرار دهید یا آن را در ماکروویو قرار ندهید.

2. شیر نوزاد

بسیاری از مادران نو، شیر مادر خود را برای استفاده بعدی می دوشند، در فریزر می گذارند و ذخیره می نمایند که عالی است، تا زمانی که در مایکروویو دوباره گرم نشده باشد. به همان شیوه ای که مایکروویو غذا را به طور ناهموار گرم می نماید، یک بطری شیر مادر را هم به طور ناهموار گرم و نقاط داغ ایجاد می نماید که می تواند دهان و گلوی نوزاد را به شدت بسوزاند. FDA توصیه می نماید که شیر مادر بر روی اجاق گاز، یا استفاده از آب داغ دوباره گرم گردد. به اسم یک راه کار، شما می توانید یک فنجان آب در مایکروویو گرم و سپس کیسه یا شیشه شیر مادر در آن بگذارید.

3. گوشت های فرآوری شده

گوشت های فرآوری شده اغلب حاوی مواد شیمیایی و نگهدارنده هایی هستند که عمر مواد غذایی بیشتر نمایند. متاسفانه ماکروویو می تواند آن مواد نگهدارنده را برای سلامتی شما مضرتر کند. بر اساس تحقیقات مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، در گوشت های فرآوری شده که در ماکروویو گرم می شوند، تغییرات شیمیایی مانند کلسترول اکسید شده در این فرایند به وجود می آید. یک مطالعه در مجله کنترل مواد غذایی نشان می دهد که گرم کردن مجدد گوشت های فرآوری شده در ماکروویو، با تابش مایکروویو به محصولات تشکیل دهنده اکسیداسیون کلسترول یاری می نماید که با توسعه بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند.

در این باره بخوانید:

7 موردی که بهتر است در ماشین ظرف شویی بشوییم

طرز تهیه مربای به؛ عطری که ماندگار میگردد

4. برنج

به گفته آژانس استانداردهای غذایی، برنج گرم شده در ماکروویو گاهی اوقات می تواند منجر به مسمومیت غذایی گردد. مسئله با برنج شامل حضور مشترک یک باکتری بسیار مقاوم به نام Bacillus cereus است. گرما این باکتری را می کشد؛ اما می تواند اسپورهایی فراوری نموده باشد که سمی هستند، بر اساس یافته های مجله بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی و به طرز شگفت آوری در برابر گرمت مقاوم هستند. تعدادی از مطالعات تایید می نمایند که وقتی برنج از مایکروویو بیرون می آید و در دمای اتاق قرار می گیرد، هر اسپور حاوی آن می تواند تکثیر گردد و در صورت خوردن آن باعث مسمومیت غذایی می گردد. بی سرئوس نوعی باکتری است که سموم فراوری می نماید. این سموم می توانند باعث دو نوع بیماری شوند: یک نوع که با اسهال تعیین می گردد، و دیگری که سم امتیک نامیده می گردد و با تهوع و استفراغ تعیین می گردد.

منبع: د هلثی

منبع: ایرنا زندگی

به "4 غذایی که نباید در مایکروویو دوباره گرم کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 غذایی که نباید در مایکروویو دوباره گرم کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید