یک غذا من درآوردی از ترکیب دو خورش سنتی!
به گزارش باد صبا، خورش قیمه سبزی یک خورش کاملا متفاوت و ترکیبی است؛ در واقع مخلوطی است از خورش قیمه و خورش قورمه سبزی.
مواد لازم
400 گرم گوشت خورشی (قیمه ای خرد گردد)
200 گرم لپه
500 گرم سبزی قورمه (تره، گشنیز، اسفناج و نعنا)
4 عدد لیمو عمانی
2 ق س رب گوجه فرنگی
2 ق س آبغوره
2 عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
2 /1 ق چ زعفران ساییده شده (در آب جوش حل کنید)
روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم
1. یکی از پیازها را خلالی ریز کنید و در تابه با میزانی روغن تفت دهید. در این فاصله تا پیازها طلایی شوند سبزی ها را خردنموده و در تابه بریزید و تفت دهید. سپس در قابلمه را بگذارید تا سبزی ها کاملا بپزند.
2. پیاز دوم را هم خلالی ریز کنید و در تابه با میزانی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. کمی هم زردچوبه به آن افزوده و تفت دهید. در مرحله بعدی گوشت خورشی را هم اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید.
3. سبزی ها و گوشت ها را با هم مخلوط کنید و زعفران آب نموده را همراه میزانی آب به آن بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت کمی بپزد. در این فاصله لپه ها را شسته و پس از خیس کردن به مدت 15 دقیقه به مخلوط مواد اضافه کنید.
4. برای خوشرنگ تر شدن خورش در یک تابه کوچک میزانی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید و به خورش اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد. حالا موقع اضافه کردن لیمو عمانی ها و نمک و فلفل است. چند سوراخ در آنها ایجاد نموده و داخل خورش بریزید. بعد از اینکه خورش کمی جا افتاد وهمه مواد آن پخت، آبغوره را اضافه کنید و بعد از حدود 10 دقیقه جوش خوردن از روی حرارت بردارید و همراه پلو سرو کنید.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو