یک غذا من درآوردی از ترکیب دو خورش سنتی!

به گزارش باد صبا، خورش قیمه سبزی یک خورش کاملا متفاوت و ترکیبی است؛ در واقع مخلوطی است از خورش قیمه و خورش قورمه سبزی.

یک غذا من درآوردی از ترکیب دو خورش سنتی!

مواد لازم

400 گرم گوشت خورشی (قیمه ای خرد گردد)

200 گرم لپه

500 گرم سبزی قورمه (تره، گشنیز، اسفناج و نعنا)

4 عدد لیمو عمانی

2 ق س رب گوجه فرنگی

2 ق س آبغوره

2 عدد پیاز

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

2 /1 ق چ زعفران ساییده شده (در آب جوش حل کنید)

روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم

1. یکی از پیازها را خلالی ریز کنید و در تابه با میزانی روغن تفت دهید. در این فاصله تا پیازها طلایی شوند سبزی ها را خردنموده و در تابه بریزید و تفت دهید. سپس در قابلمه را بگذارید تا سبزی ها کاملا بپزند.

2. پیاز دوم را هم خلالی ریز کنید و در تابه با میزانی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. کمی هم زردچوبه به آن افزوده و تفت دهید. در مرحله بعدی گوشت خورشی را هم اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید.

3. سبزی ها و گوشت ها را با هم مخلوط کنید و زعفران آب نموده را همراه میزانی آب به آن بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت کمی بپزد. در این فاصله لپه ها را شسته و پس از خیس کردن به مدت 15 دقیقه به مخلوط مواد اضافه کنید.

4. برای خوشرنگ تر شدن خورش در یک تابه کوچک میزانی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید و به خورش اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد. حالا موقع اضافه کردن لیمو عمانی ها و نمک و فلفل است. چند سوراخ در آنها ایجاد نموده و داخل خورش بریزید. بعد از اینکه خورش کمی جا افتاد وهمه مواد آن پخت، آبغوره را اضافه کنید و بعد از حدود 10 دقیقه جوش خوردن از روی حرارت بردارید و همراه پلو سرو کنید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرارو

به "یک غذا من درآوردی از ترکیب دو خورش سنتی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک غذا من درآوردی از ترکیب دو خورش سنتی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید