طرز تهیه نیمرو خامه ای به 2 روش ساده در 10 دقیقه
به گزارش باد صبا، نیمرو خامه ای یکی از روش های محبوب درست کردن تخم مرغ نیمرو در سراسر دنیاست که به راحتی می توانید در خانه درست کنید. نیمرو خامه ای یک در طول روز است. در این مقاله از در ما طرز تهیه نیمرو خامه ای به 2 روش و نکات خوشمزه شدن آن را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه نیمرو خامه ای (برای 5 نفر)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
خامه ساده | 200 گرم |
پنیر خامه ای | 200 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه دلخواه |
تخم مرغ | 5 تا 7 عدد |
سبزی خشک معطر | به اندازه دلخواه |
نان | برای سرو نیمرو خامه ای |
مدت زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت نیمرو خامه ای: 5 تا 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه نیمرو خامه ای با پنیر صبحانه
نیمرو خامه ای، یکی از غذاهای با چربی و کالری بالا است و می تواند تا زمان زیادی شما را سیر نگه دارد و برای بچه های کم وزن هم یک غذای مفید است. این غذا را برای وعده های اصلی دیگر هم می توانید در زمان بسیار کوتاهی تهیه کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه نیمرو خامه ای را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: خامه را آماده کنید
ابتدا در یک تابه مناسب، خامه را بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید. حرارت را کم کنید و مدام خامه را با قاشق هم بزنید تا بافت نرم و یکدستی پیدا کند. مراقب باشید خامه تغییر رنگ ندهد و نسوزد.
در صورت تمایل می توانید خامه ساده صبحانه را از فروشگاه های به روش های و اینترنتی بخرید.
مرحله دوم: پنیر خامه ای را به خامه اضافه کنید
بعد از نرم شدن خامه، پنیر خامه ای را در تابه بریزید و با قاشق یا چنگال آن را فشار دهید تا پنیر هم از هم باز گردد و بافت نرمی بگیرد. خامه صبحانه و پنیر خامه ای که کاملا با هم میکس و یکدست شدند، کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید. اگر پنیر خامه ای شور است، مراقب باشید، زیاد نمک نزنید.
شما می توانید پنیر خامه ای، نمک و فلفل سیاه را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی بخرید.
مرحله سوم: تخم مرغ ها را اضافه کنید
برای افزودن تخم مرغ ها به ترکیب خامه و پنیر خامه ای دو روش می توانید انجام دهید. روش اول اینکه تخم مرغ ها را به صورت همزده به پنیر و خامه بیفزایید یا اینکه اگر می خواهید زرده تخم مرغ ها سالم بماند، به صورت درسته در تابه بیندازید. حتی می توانید سفیده را از زرده ها جدا کنید. سفیده ها را جداگانه هم بزنید تا از لختگی خارج گردد. سپس سفیده ها را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید و در آخر زرده ها را بیفزایید.
برای تهیه تخم مرغ می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: نیمرو خامه ای را بپزید
تخم مرغ ها را به هر یک از روش های بالا (مرحله قبل)، به تابه اضافه کنید. سفیده ها را با خامه و پنیر مخلوط کنید و اجازه دهید سفیده تخم مر غ ها ببندد و سفت گردد. زرده ها را هم وقتی به مقدار دلخواهتان سفت شد و خودش را گرفت، شعله را خاموش کنید.
روی نیمرو خامه ای را می توانید اندازهی سبزی تازه معطر خرد شده یا سبزی خشک معطر مثل پودر آویشن یا ریحان خشک بپاشید. نیمرو خامه ای که آماده شد آن را به بشقاب منتقل نموده و با نان تست یا نان دلخواه خود سرو کنید.
شما می توانید انواع سبزی خشک معطر و انواع نان را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی بخرید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه نیمرو خامه ای بدون پنیر
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
تخم مرغ | 2 عدد |
خامه | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز (برای پیاز داغ) | 2 عدد میانه |
کره | 50 گرم (یا به اندازه دلخواه) |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه دلخواه |
روغن سرخ کردنی | به اندازه کافی |
مدت زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت نیمرو خامه ای بدون پنیر خامه ای: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه نیمرو خامه ای بدون پنیر و با پیاز داغ
برای کسانی که عاشق طعم پیاز داغ () در غذاهایشان هستند، این نیمرو خامه ای، گزینه بسیار جذابی برای صبحانه یا میان وعده است. البته می توانید قارچ سرخ نموده هم در کنار این غذا بهره ببرید. در ادامه مراحل طرز تهیه نیمرو خامه ای با پیاز داغ را انجام دهید.
مرحله اول: پیاز داغ را آماده کنید
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. در یک تابه اندازهی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیازها را در آن بریزید و مدام تفت دهید تا طلایی و سبک گردد. پیاز داغ که آماده شد، آن را کنار بگذارید. می توانید این مرحله را حذف کنید و از پیاز داغ آماده به مقدار 2 تا 3 قاشق غذاخوری بهره ببرید.
پیاز داغ آماده و روغن سرخ کردنی را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: کره را با خامه تفت دهید
در یک تابه دیگر، کره را بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا ذوب گردد. سپس خامه را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خامه باز شده و با کره، کاملا مخلوط و یکدست گردد.
انواع کره حیوانی یا گیاهی را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله سوم: تخم مرغ ها را اضافه کنید
بعد از آماده شدن مخلوط خامه و کره، تخم مرغ ها را روی خامه بشکنید و به مقدار دلخواه، نمک به آن اضافه کنید. درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا زرده تخم مرغ خودش را بگیرد. برای عسلی شدن زرده، نیمرو حدود 2 تا 3 دقیقه روی حرارت بماند، کافی است. اندازه سفتی زرده که به مقدار دلخواهتان رسید، درب تابه را باز نموده و شعله را خاموش کنید.
مرحله چهارم: نیمرو خامه ای را سرو کنید
در آخر، وقتی نیمرو خامه ای شما پخت، آن را به آرامی در ظرف سرو بگذارید، طوری که زرده ها از هم باز نشوند. سپس پیاز داغ های آماده شده را روی نیمروی خامه ای یا در کنار آن بریزید. در صورت دلخواه کمی فلفل سیاه یا سبزی معطر تازه خرد شده مثل پیازچه یا جعفری روی نیمرو بریزید و آن را با نان سرو کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن نیمرو خامه ای
نیمرو خامه ای را با چه خامه ای درست کنیم؟
برای طرز تهیه نیمرو خامه ای می توانید از خامه صبحانه و پنیر خامه ای بهره ببرید. اگر خامه در دسترس ندارید، می توانید آن را با پنیر خامه ای یا با کره جایگزین کنید.
خامه چقدر باید تفت بخورد؟
خامه ای که در نیمرو به کار می برید، نباید در حدی تفت بخورد که رنگ آن عوض گردد. مراقب باشید حرارت را کم کنید تا خامه نسوزد یا تغییر رنگ ندهد. چون طعم و بوی آن هم عوض می گردد. تفت دادن خامه فقط برای نرم و باز شدن بافت آن است و در همین حد هم کافی است.
منبع: افق کوروش