رنگ های تازه 1402 برای کابینت آشپزخانه
به گزارش باد صبا، رنگ تازه کابینت که متناسب با سبک های مدرن، نئوکلاسیک و کلاسیک باشد، فرق دارد. البته کوچک و بزرگ بودن آشپزخانه و نوع کابینت ها هم تأثیر زیادی در انتخاب رنگ برای این وسایل دارند. در اینجا ما چند رنگ ترند سال برای تازهترین مدل های کابینت را بیان نموده ایم. درکل، خوب است بدانید که انتخاب رنگ کابینت چقدر مهم است.
انتخاب اصولی رنگ کابینت
انتخاب برترین رنگ برای کابینت از آنجایی اهمیت پیدا می نماید که می تواند آشپزخانه شما را بزرگ تر یا کوچک تر نشان دهد. رنگ های کابینت بعلاوه در روحیه افراد خانه تأثیرگذار است. علایق شخصی، اصول نظافت و بسیاری عوامل دیگر هم در اینکه چه رنگی برای کابینت مناسب است، دخیل هستند.
به طورکلی، علاوه بر توجه به رنگ های مد سال برای کابینت، بهتر است موارد زیر را در نظر بگیرید.
نوردهی آشپزخانه خود را در نظر بگیرید. بعضی از رنگ ها باعث تاریک تر شدن فضا می شوند؛ پس یادتان باشد انتخاب رنگ تیره برای کابینت آشپزخانه کم نور اصلا مناسب نیست.
بدون اینکه فقط به رنگ نو کابینت توجه کنید، موقعیت آن ها را در نظر بگیرد. با توجه به محل قرارگیری کابینت در آشپزخانه، برای هر کدام رنگ مناسب انتخاب کنید. برای مثال رنگ جزیره معمولا تیره تر از بقیه کابینت هاست.
به سبک زندگی خودتان هم اهمیت بدهید. رنگ و جنس کابینت در شدت و مقدار لکه گرفتن این وسایل تأثیر دارند. اگر بچه کوچک یا حیوان خانگی دارید، با انتخاب رنگ های روشن باید هر روز مشغول تمیزکاری و نظافت آشپزخانه باشید.
سبک معماری خانه و آشپزخانه را هم در نظر بگیرید. اگر خانه خود را با المان های کلاسیک دکور نموده اید، پس کابینت هایی با همین طرح و سبک انتخاب کنید و مسلما رنگ مناسب در هر کدام فرق دارد.
مدل کابینت نیز یکی دیگر از موارد مهم است. اگر مدل های سلطنتی را انتخاب نموده اید، انتخاب رنگ مشکی یا مثلا قهوه ای تیره، اصلا مجذوب نماینده نیست؛ این مدل ها در رنگ های سفید و طلایی بسیار باشکوه اند، در عوض سبک های کلاسیک با رنگ های گرم مجذوب نمایندهیت فوق العاده ای دارند.
رنگ نو کابینت برای سبک های مختلف
کابینت ها به عنوان ضروری ترین المان های هر آشپزخانه ای شناخته می شوند. طراحان و استادکاران به طور مداوم طرح های متنوع و مجذوب نماینده تری را به بازار این حرفه ارائه می دهند. هر کدام از این طرح ها از قبیل سبک های کلاسیک، مدرن، نئوکلاسیک، ایرانی، روستیک، ترنزیشنال، سنتی غربی، ساحلی، بدون درب، هالیوودی، مینیمال، فرانسوی و … مجذوب نمایندهیت های خاص خود را دارند. بهتر است بدانید که سه مورد اول، جزو پرهوادارترین و رایج ترین سبک های کابینت هستند.
کابینت سبک مدرن چیست؟
درکل، سبک های مدرن ساده هستند؛ برهمین اساس کابینت سبک مدرن هم طرح های ساده ، منظم و بدون شلوغی دارد. این نوع کابینت که با متریال مختلفی از جمله MDF روکش دار، هایگلاس و … اجرا می گردد، معمولا دارای خطوط صاف و منظم است. ترکیب رنگ هایی هم که برای این سبک در نظر گرفته می گردد، ساده، خنثی و خلوت است. البته همین رنگ ها هم هستند که جلوه زیبایی به کابینت های مدرن می دهند.
اگر در پی رنگ نو کابینت سبک مدرن هستید، بهتر است بدانید که سال جاری سفید، مشکی یا سفید مشکی براق برای سبک های مدرن بیشتر از هر رنگ دیگری مد شده اند. ویژگی های کابینت های سبک مدرن به توضیح زیر است:
مطابق با سبک دکوراسیون های روز جهان طراحی می شوند.
معمولا بدون دستگیره هستند یا دستگیره های بسیار ساده ای دارند.
مناسب آشپزخانه های کوچک هستند.
ارتفاع آن ها تا سقف امتداد دارند.
طراحی ساده دارند.
از تعداد زیادی کشو جادار و کاربردی برخوردار هستند.
یکپارچه هستند و بدون هیچ فاصله ای در آشپزخانه قرار داده می شوند.
به علت تازگی و نبودن شیار و طرح، به راحتی تمیز می شوند.
قیمت آن ها مناسب است.
کابینت سبک کلاسیک چیست؟
کابینت سبک کلاسیک را می توان دقیقا نقطه مقابل مدرن دانست. این سبک هم هواداران زیادی دارد و در بسیاری از خانه های ایرانی اجرا شده است. مهم ترین ویژگی این المان ها، مجلل بودن آن به خاطر طرح های برجسته و حکاکی شده است. کابینت های کلاسیک معمولا با استفاده از چوب درختان بلوط، گردو، راش و روکش های چوب طبیعی روی MDF ساخته می شوند و جلوه بسیار زیبایی دارند. رنگ نو کابینت برای این سبک نیز، تأثیر زیادی در زیبایی آن دارد.
در سال نو، رنگ های قهوه ای، کرمی و سفید قهوه ای برای سبک های کلاسیک هواداران فراوانی داشته اند. این رنگ ها تقریبا با هر فضایی ست می شوند. کابینت سبک کلاسیک بیشتر در خانه هایی با این سبک دکوراسیون اجرا می گردد و در کل این رنگ ها با سایر المان های دکوراسیون های کلاسیک، مثل مبلمان، فرش، کاغذ دیواری و … همخوانی دارند. بعضی از بارزترین ویژگی های این سبک کابینت عبارت اند از:
طراحی های برجسته و نوستالژیک دارند.
طراحی و حکاکی آن ها به صورت دستی یا با ماشین آلات اجرا می گردد.
برای خانه های با دکوراسیون کلاسیک مناسب هستند.
مناسب آشپزخانه های بزرگ هستند.
دستگیره های مجلل و پرزرق و برق دارند.
ویترین های متنوع برای آن ها اجرا می گردد.
معمولا با هود توکار اجرا می شوند.
کابینت سبک نئوکلاسیک چیست؟
احتمالا در جستجو برای انتخاب رنگ نو کابینت، نام نئوکلاسیک هم به گوشتان خورده باشد. نئوکلاسیک تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن است و ترکیبی از ویژگی های هر دو را دارد. این سبک مناسب افرادی است که هوادار مبل های کلاسیک و مجسمه ها هستند و هم اینکه دوست دارند المان های مدرن را هم به دکوراسیون خود اضافه نمایند.
سفید آبی و سفید کرم برای سبک های نئوکلاسیک، برترین گزینه هستند و زیبایی آن ها را دوچندان می نمایند. در سال نو هم همین رنگ ها هواداران زیادی برای این سبک داشته است. بعضی از ویژگی های این طراحی به توضیح زیر است.
دارای طرح های ساده با ظریف کاری های جزئی هستند.
خطوط منحنی و دایره ای در آن ها بسیار دیده می گردد.
مناسب آشپزخانه های بزرگ و کوچک هستند.
معمولا از رنگ های سرد و ملایم استفاده می گردد.
دارای چند ردیف کابینت درب شیشه ای هم برای آن ها اجرا می گردد.
از متریال سنگ برای روکابینتی استفاده می گردد.
تا اینجا بر اساس سبک کابینت برترین رنگ ها را در سال 1402 معرفی کردیم. اما نکته دیگر که باید به آن توجه کنید جنس کابینت است. ممکن است برترین رنگ برای کابینت ام دی اف، با جنس های دیگری مانند های گلاس یا ممبران متفاوت باشد. به براق یا مات بودن این متریال ها نیز دقت کنید؛ رنگ های روشن براق و تیره مات بهتر به چشم می آیند.
رنگ های مد سال برای کابینت
در این مطلب، با رایج ترین سبک های طراحی و اجرای کابینت آشنایی پیدا کردید. هر کدام از این سبک ها زیبایی خاص خود را دارند و بسته به سلیقه افراد و آنالیز فاکتورهای دیگری مانند تناسب با معماری خانه و بعلاوه با توجه به بودجه انتخاب می گردد. اگر در پی رنگ نو کابینت برای هر کدام از این سبک ها هستید، در سال نو، رنگ های سفید، مشکی یا سفید مشکی براق برای سبک های مدرن هواداران زیادی داشته اند. رنگ های سفید آبی و سفید کرم برای سبک های نئوکلاسیک و قهوه ای و رنگ های کرمی و سفید قهوه ای برای سبک های کلاسیک هم جزو پرهوادارترین ها بوده اند.
برای انتخاب یک رنگ ترند و مدرن برای کابینت بهتر است نو ترین مدل ها و انواع کابینت آشپزخانه را بشناسید تا ایده های بهتری در چیدمان و ترکیب رنگ مناسب را دریابید.
چقدر می پسندید؟
منبع: اتاق