اگر فندق خام دوست ندارید حتمن این کیک را درست کنید!
به گزارش باد صبا، فندق از جمله مغزهایی است که برخی ها خوردن آن را به همان صورت خام چندان دوست ندارند ولی طعم آن در شکلات ها و کیک و شیرینی ها بی نظیر است.
ویژگی خاص این کیک این است که شما مغز فندق را در میان بافت نرم کیک احساس می کنید.
1. قالب کیک مستطیل شکلی به طول 23 سانتی متر تهیه کنید و کف و دیواره های آن را ابتدا با کره چرب نموده و سپس با کاغذ شیرینی بپوشانید.
2. آرد، نمک و بیکینگ پودر را در کاسه ای با هم مخلوط نموده و دو بار الک کنید. به این مخلوط تکه های کره را هم اضافه نموده و با دست آغاز به مخلوط کردن مخلوط آردی و کره ها کنید. این کار را آن قدر ادامه دهید تا مخلوط حاصله شبیه به خمیر داخل نان باگت تکه تکه و خرد گردد. سپس شکر قهوه ای را بیفزایید.
3. تخم مرغ زده شده را به همراه شیر، مغز فندق نیمه شده به مواد اضافه نموده و آن قدر بزنید تا اجزای مایه کیک خوب با هم مخلوط شوند.
4. حالا با قاشق مایه را داخل قالب بریزید و داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره چهار گرم شده بود، مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که کیک خوب بپزد حرارت دهید.
نکته: برای امتحان پخت کیک، هم می توانید از خلال دندان بهره ببرید و هم با فشار انگشت از پخت کامل آن مطمئن شوید.
5. قالب را از فر بیرون آورده و بعد از 10 دقیقه برگردانید و البته در فاصله ای که کیک داغ است در صورت دلخواه شکر را هم روی آن بپاشید. در انتها کیک را به 16 قطعه تقسیم کنید.
مواد لازم برای 16 تکه
100 گرم کره
(به قطعات کوچک بریده گردد)
مقداری کره (برای چرب کردن)
150 گرم آرد گندم
نوک ق چ نمک
یک ق چ بیکینگ پودر
150 گرم شکر قهوه ای
یک عدد تخم مرغ (زده گردد)
4 ق س شیر
100 گرم مغز فندق نصف شده
مقداری شکر برای روی کیک
(در صورت دلخواه)
ارزش غذایی
انرژی 163 کیلوکالری
پروتئین 2 گرم
کربوهیدرات 18 گرم
قند 10 گرم
چربی 10 گرم
چربی اشباع شده 4 گرم
منبع: همشهری آنلاین