طرز تهیه لازانیا بادمجان

به گزارش باد صبا، ترکیب بادمجان و سیر، می تواند هر غذایی را خوش طعم کند. این بار طرز تهیه لازانیا بادمجان را به شما آموزش می دهیم. غذایی که برای درست کردنش، باید از همین ترکیب دلچسب بهره ببرید.

طرز تهیه لازانیا بادمجان

مواد لازم

  • لازانیا پیش پخت: یک بسته
  • گوشت گاو چرخ شده: 200 گرم
  • بادمجان دلمه: 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 3 حبه
  • سرکه سیاه: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2 عدد
  • ساقه کرفس (مویی یا مکعبی): 2 عدد
  • هویج (مویی یا نگینی): 1 عدد درشت
  • گوجه فرنگی (حلقه شده): 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: مقداری
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • سس بشامل نسبتا رقیق: 1 فنجان
  • پنیر موزارلا: 200 گرم

طرز تهیه لازانیا بادمجان

پیاز را نگینی خرد کنید، گوشت را در آن تفت دهید، نمک، فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و وقتی مواد خوب تفت خوردند، یک فنجان آب به آنها اضافه کنید. پس از به جوش آمدن مواد، زیر آنها را خاموش کنید.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف سینی را چرب کنید، بادمجان ها را با پوست (نه چندان ضخیم) حلقه کنید و در سینی بچینید. در یک کاسه سیر له شده، روغن زیتون و سرکه را مخلوط کنید و سپس آنها را روی بادمجان ها بریزید (کمی از این ترکیب را باقی بگذارید). به شکلی که کاملا به روغن آغشته شوند.

سینی را در فر بگذارید و منتظر برشته شدن بادمجان ها بمانید. در همین فاصله در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط کرفس ها را تفت دهید. سپس هویج را اضافه کنید، نمک بزنید و تفت دهید. وقتی هویج و کرفس پخته شد، تابه را از روی حرارت بردارید.

کف یک ظرف مناسب را چرب کنید، یک لایه لازانیا بچینید، یک ردیف از گوشت ها را بریزید، کمی کرفس و بادمجان اضافه کنید، یک لایه بادمجان روی آنها بچینید، با قاشق روی همه مواد سس بشامل بریزید و لایه نازکی پنیر رویشان بریزید.

این کار را برای سه ردیف انجام دهید. سپس روی آخرین لایه لازانیا گوجه حلقه شده بچینید. مقدار باقی مانده از ترکیب روغن، سیر و سرکه را با برس روی گوجه ها بمالید و لایه آخر پنیر را اضافه کنید. در طرز تهیه لازانیا بادمجان با این دستور، تعداد لایه های لازانیا بستگی به سلیقه خودتان دارد و می توانید آنرا کمتر یا بیشتر کنید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از یک ربع، فویل را بردارید و زمانی که دور لازانیا طلایی شد، شعله گریل را روشن نموده و بعد از طلایی شدن پنیر، غذا را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه لازانیا بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید