امین زندگانی: قانون بازیچه ای برای دریافت رای شده ، آقای روحانی می تواند استندآپ کمدین خوبی بشود ، فالور، ملاک دعوت وزیر برای افطار سلبریتی ها
به گزارش باد صبا، امین زندگانی گفت: قانونی که برای هنرمندان در همین مملکت تصویب شده، هر بار بازیچه ای برای دریافت رای می شود، بهتر است که اصلا نباشد و کسی هم به کسی بدهی ندارد.
به گزارش گروه فرهنگی باد صبا، امین زندگانی در رابطه با بحث معافیت اقتصادیاتی هنرمندان، گفت: درباره بحث اقتصادیات از هنرمندان، در گذشته فقط بازیگران و کارگردانان از پرداخت اقتصادیات معاف بودند و مابقی پرداخت می کردند که بعدا دفاتر فرهنگی و ... نیز به این ماجرا اضافه شدند. در قانون هم آمده است که به مشاغلی که با ابزاری که ارزش اضافه کرده به آن ها تعلق نمی گیرد، اقتصادیات تعلق نمی گیرد. حالا این ابزار در طی چند دوره انتخابات ریاست جمهوری به دست کسانی افتاده که از آن ها بهره برداری سیاسی می کنند و ماجرا هایی که همه ظاهر قضیه است.
وی ادامه داد: این قانون الان هم ابزاری شده که آقای روحانی از آن در مقابل هنرمندان و مردمی که نسبت به او انتقاد دارند، استفاده کند. آقای روحانی ثابت کرده اند که فرد بسیار طنازی هستند و شب می خوابند و صبح بلند می شوند و می بینند که قیمت بنزین بالا رفته است و فکر می کنم که ایشان بعدا می توانند استندآپ کمدین خوبی بشوند.
بازیگر نقش مسلم در سریال مختارنامه اظهارداشت: ایشان به نظر من شاید می خواهند از این قضیه سوءاستفاده کنند وگرنه انقدر هستند جا هایی که موظفند و باید و می توانند اقتصادیات پرداخت کنند که اصلا دیگر نیازی به پرداخت اقتصادیات هنرمندان نمی شود و این اقتصادیات تاثیر آنچنانی بر بودجه کشور ندارد. دولت باید خودش خرج خودش را کم کند. قرار بود که خصوصی سازی اتفاق بیافتد و بیرون سپاری شود، ولی در کل مسئولیت داده شده که خودتان بروید مملکت را بگردانید و خودتان با مسائل اقتصادی روبرو شوید و شهر خودتان را درست کنید، ولی در هر صورت ما بودجه ها را از شما می گیریم و کاری هم نمی کنیم! دیگر فضایی شده که آدم افتخار نمی کند بگوید من در این مملکت کار فرهنگی و هنری می کنم.
زندگانی با بیان اینکه دیگر برای ما فرقی نمی کند که اقتصادیات بگیرند و یا نگیرند، چون در جای درست خود خرج نمی شود، توضیح داد: ما در شرایطی هستیم که مسائل برای مسئولان کم اهمیت شده است. وقتی یک وزیر مملکت برای دعوت از هنرمندان برای مهمانی افطاری از تعداد فالوور های سلبریتی ها استفاده می کند، برداشتشان هم از درآمد هنرمندان هم بیشتر از این نخواهد بود.
وی درباره اینکه در قشر هنرمندان افراد کمی وجود دارند که درامد بالایی را به خود اختصاص داده اند نیز توضیح داد: در هر صنفی مثل فوتبالیست ها و هنرمندان و ... چند نفر هم هستند که در رأس هرم قرار دارند و از شهرت و درآمد بیشتری هم برخوردار هستند و حالا بخواهیم این افراد را پیراهن عثمان کنیم و بگوییم درآمد این افراد زیاد است و باید از آن ها هم اقتصادیات بگیریم حرف اشتباهی است. چون حضور این افراد منجر به گردش اقتصادی می شود و طیف گسترده ای از افراد ارتزاق می کنند.
وی افزود: هرچند که ما بنزین را با قیمت جهانی باید بخریم، ولی کسی نیست که بگوید ارزش ماشین های ما به اندازه ماشین های گران قیمت آن ها نیست، دستمزد حتی همین بازیگران سوپراستار و خوانندگان هم زیاد به حساب نمی آید. وقتی ما درآمد این استار ها را تقسیم بر ماه کنیم و ببینیم که در کل چه میزان سودی به چرخه فرهنگی کشور وارد کرده، می بینیم که اصلا رقم زیادی نیست. اما همین ما در کشورمان مدیران ارشدی می بینیم که خلاف قانون چندین شغل دارند که تنها مصرف کننده هستند و هیچ سود دهی هم ندارند.
وی افزود: به نظر من باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاید وقتی رئیس جمهور از قیمت بنزین خبر ندارد قاعدتا قانونی هم که برای هنرمندان در همین مملکت تصویب شده، هر بار بازیچه ای برای دریافت رای می شود، بهتر است که اصلا نباشد و کسی هم به کسی بدهی ندارد. ما هنرمندان هم اقتصادیاتمان را پرداخت می کنیم کما اینکه خود بنده چندسالی است که اقتصادیات پرداخت نمی کنم و قبلا هربار قراردادی امضاء می کردیم، 5 درصد از رقم دستمزد ما را تهیه کننده به عنوان اقتصادیات کم می کرد و خود تهیه کننده با نهاد های نظارتی برای پرداخت اقتصادیات طرف بود. بعد از آن گفتند نه همه بروند و پرونده اقتصادیاتی تشکیل بدهند، ما هم گفتیم چشم و تشکیل دادیم، بعدا گفتند معافید ما هم گفتیم دست شما درد نکند، حالا دوباره هم بگویند پرداخت کنید باز هم می گوییم دست شما درد نکند.
وی با تاکید بر اینکه برخی قوانین منجر به سوءاستفاده های سیاسی شده است، گفت: علی رغم اینکه خود من حمایتم از هیچ کاندیدایی را اعلام نکردم، اما ماجرای حمایت هنرمندان از آقای رئیس جمهور و بحث 1400 منجر به افتراق شده است. اما واقعیت این است که هنرمندان ما بر اساس وعده و وعید ها اعلام حمایت کردند و کسی بر اساس شخصیت رأی نداده است. اما متاسفانه ما ارگانی را نداریم که روی اجرایی شدن یا نشدن وعده و وعید ها نظارت کند.
این بازیگران در سرانجام گفت:، اما در نهایت همه این موضوعات و یا مباحثی مانند گرانی بنزین دلیل نمی شود که مردم ایران با هم یکدل و متحد و یکپارچه نباشند. ما برای نگهداری این مرز و بوم خون ها داده ایم و الان هم برای پیشرفت کشورمان شانه به شانه هم می ایستیم و تلاش می کنیم.
منبع: خبرگزاری دانشجو