روشی برای کاهش حساسیت به بادام زمینی
به گزارش باد صبا، مطالعه تازه آن ها بر اساس یافته های قبلی است که گرما بر ساختار پروتئین و خواص حساسیت زای بادام زمینی تاثیر می گذارد واحتمال بروز واکنش های آلرژیک شدید را کاهش می دهد.

بر اساس یک مطالعه تازه، مصرف مقدار کم و متوالی بادام زمینی آب پز به غلبه بر واکنش های ناشی از حساسیتبچه ها کمک می کند.
این مطالعه که در مجله حساسیت بالینی و تجربی (Clinical & Experimental Alergy) منتشر شد، نشان داد 80 درصد ازبچه ها دارای حساسیت به بادام زمینی پس از آزمایش، آلرژی به خوردن بادام زمینی را از دست می دهند.
از آنجایی که بیش از سه درصد از بچه ها در کشور های غربی به بادام زمینی حساسیت دارند، متخصصان از جمله دانشمنداندانشگاه فلیندرز در ایالات متحده می گویند کارآزمایی بالینی تازه می تواند به ایجاد یک درمان تازه برای کاهش خطر مواجهه تصادفیبا بادام زمینی و بهبود کیفیت زندگی بچه ها حساس به بادام زمینی کمک کند.
مطالعه تازه آن ها بر اساس یافته های قبلی است که گرما بر ساختار پروتئین و خواص حساسیت زای بادام زمینی تاثیر می گذارد واحتمال بروز واکنش های آلرژیک شدید را کاهش می دهد.
متخصصان آزمایش کردند تا ببینند درمانی که افزایش تدریجی مقدار مصرفی بادام زمینی جوشانده شده و در پی آن بادام زمینی بوداده را ارائه می کند، می تواند به بچه ها کمک کند بر حساسیت خود به بادام زمینی غلبه کنند یا خیر.
تیم چاتاوی، یکی از نویسندگان، در بیانیه ای گفت: ابتدا دز های کوچک و فزاینده آجیل جوشانده به بچه ها دادند تا حساسیت آن ها تاحدی کاهش یابد و هنگامی که آن ها هیچ علامتی از واکنش حساسیت زا نشان ندادند، در مرحله بعد درمان، برای بالا بردن تحمل آن هادز بیشتری بادام زمینی بو داده به آن ها داده شد.
متخصصان از 70 کودک شش تا 18 ساله دارای حساسیت به بادام زمینی خواستند به مدت 12 هفته بادام زمینی 12 ساعتجوشانده شده، به مدت 20 هفته بادام زمینی دو ساعت جوشانده شده و به مدت 20 هفته بادام زمینی بو داده مصرف کنند.
متخصصان دریافتند 56 نفر از 70 شرکت کننده (80 درصد) در مواجهه با دز هدف روزانه مصرف 12 بادام زمینی بو داده، بدون واکنشآلرژیک بودند و حساسیت نداشتند. این مطالعه یادآور شد در حالی که عوارض جانبی مرتبط با درمان در بیش از 60 درصد از شرکت کنندگان گزارش شد، در نهایت فقط سهنفر از کارآزمایی انصراف دادند.
لوک گرزسکوویاک، نویسنده دیگر این مطالعه گفت: کارآزمایی بالینی ما نشانه های اولیه امیدوارکننده ای نشان می دهد. اینکه جوشاندن بادام زمینی به صورت مصرف مقدار متوالی بادام زمینی جوشانده و بو داده در مدت زمان طولانی، ممکن است روشیایمن و موثر برای درمان بچه ها حساس به بادام زمینی ارائه کند.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، با این حال، متخصصان هشدار می دهند این روش درمانی ممکن است برای همه کارساز نباشد، اما اضافهمی کنند که آن ها در حال درک بهتر عواملی اند که می توانند بر چگونگی واکنش افراد به درمان تاثیر بگذارند. در حالی که این یافته ها نویدبخش اند، متخصصان اضافه می کنند نتایج به تایید در یک کارآزمایی بالینی قطعی بزرگ تر هم نیاز دارند.
منبع: فرادید