با کسی که مدام غر می زند چگونه برخورد کنیم؟
به گزارش باد صبا، وقتی یکی مدام در گوش شما غر می زند سخت است که بخواهید نگاه مثبت به زندگی و کارایی تان داشته باشید.
غرغروها معتقد هستند همه جهان برای آن ها دردسر درست می نمایند اما چیزی که از آن خبر ندارند این است که خود آن ها چقدر زیادی غر می زنند. در این مطلب از مجله اینترنتی باد صبا به این می پردازیم که چگونه با افراد غرغرو رفتار کنیم.
چگونه با افراد غرغرو رفتار کنیم
در این مطلب نکاتی را برای برخورد با افرادی مرور می کنیم که میل شدیدی دارند با هرکس رو به رو می شوند سختی های زندگی خود را برای او تشریح نمایند.
تفاوت بین آدم های غرغرو و منفی باف
وقتی با آدمی که دائما غر می زند برخورد می کنید ممکن است به اشتباه فکر کنید که آن ها مانند یک فرد بدبین نگاهی منفی به زندگی دارند. اما واقعیت این است که غرغروها گونه ای کاملا منحصربه فرد هستند. آن ها ممکن است اصلا نگاه منفی به زندگی نداشته باشند. با این حال قصد دارند به شما ثابت نمایند هیچ چیز به خوبی که باید باشد نیست. این مثال تفاوت بین آدم های خوشبین، بدبین و غرغرو را به خوبی شرح می دهد:
- خوشبین نیمه پر لیوان را می بیند.
- بدبین نیمه خالی لیوان را می بیند.
- اما آدم غرغرو جهان را این طور برای شما تشریح می نماید: در لیوانی لب پر شده آبی هست که به مقدار کافی خنک نیست، احتمالا چون از شیرآب ریخته شده است، در حالی که من آب بطری خواسته بودم، و این لکه روی لبه لیوان یعنی بهداشت به درستی رعایت نشده و حالا معلوم نیست سر و کارمان با کدام ویروس بیفتد، نمی دانم چرا همواره این اتفاقات برای من پیش می آید.
گوش کنید و سرتان را تکان بدهید
با این کار غرغروها تایید می گیرند. تایید گرفتن راهکار سریعی است که آن ها را خاموش خواهد نمود. باید به آن ها نشان بدهید که موضوعاتی که مطرح می نمایند برای شما مهم هستند. می دانم که این کار ممکن است برای شما عذاب آور باشد اما بیشترین کوشش تان را بکنید تا نشان بدهید واقعا حرف هایشان را می شنوید.
گفته هایشان را معتبر بشناسید
حالا که مرحله گوش دادن را عملی کردید آمادگی دارید که تیر خلاص را برای مقابله با غرها شلیک کنید. اولویت اول برخورد با گفته های غرغروها این است که غرهایشان را معتبر می شمارید یعنی نشان می دهید درک می کنید که این مسائل برای آن ها واقعیت دارد و ضمن اینکه به حرف هایشان گوش می دهید کوشش نمی کنید آن حرف ها را تصحیح کنید. در مرحله بعد وقتی این کارها را انجام دادید نوبت به نشان دادن همدلی می رسد.
همدلی نشان دهید
همدلی تان را به برترین شیوه ابراز کنید و سعی کنید تا حد ممکن این کار را صادقانه و واقعی انجام بدهید. آدم ها همدلی ساختگی را به راحتی تشخیص می دهند. ممکن است غری که می زنند به نظر شما احمقانه (یا تا مقدار ای خنده دار) باشد. اما نیش وکنایه از نظر آن ها پنهان نمی ماند و مسائل بیشتری ایجاد خواهند کرد.
فکر شان را منحرف کنید
اغلب اعتبار بخشیدن و همدلی برای آرام کردن هر آدمی که غر می زند کفایت می نماید اما برای موارد جدی تر هم کارهایی هست که می توانید انجام بدهید. منحرف کردن راهی است که به شما یاری می نماید بدون اینکه لازم باشد مستقیما آن ها را ساکت کنید یا بگویید در اشتباه هستند واکنشی نشان بدهید. اگر به مطالب روانشناسی علاقه دارید نشانه هایی که می گوید رابطه عاطفی شما یک طرفه است را بخوانید.
بحث دیگری راه بیندازید
راهنمایی مجدد روشی مشابه منحرف کردن است. در این روش به صورت خلاصه، بدون اینکه فرد متوجه بشود شما نمی خواهید برای هزارمین بار مشکلش را بشنوید، موضوع صحبت را عوض می کنید. می توانید تمرکز بحث را روی کاری منتقل کنید که مشغول انجام آن هستید. این کار روش ساده و در عین حال موثری برای راهنمایی کردن بحث به موضوعی تازه است.
پیشنهاد مطالعه: مطلب چگونه فردی دوست داشتنی باشیم؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا